Gluteenittomia vanilja-muffinsseja  

2 kananmunaa

1dl sokeria

½ dl maitoa

100g sulatettua voita

2½dl gluteenitonta jauhoseosta

1½ tl leivinjauhetta

2tl vaniljasokeria

Sekoita munat ja sokeri (älä vatkaa). Sekoita rasva ja maito. Sekoita jauhot ja yhdistä kaikki. Laita taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia. 

Päällinen

2 dl kermaa

reilusti vaniljasokeria tai vaniljaesanssia

Marsipaania

(Glitter-koristelu kyniä)

Vaahdota kerma ja lisää sokeri ja levitä täytettä ohuelti jäähtyneiden muffinssien päälle. Kauli marsipaani levyksi tomusokerin päällä ja ota lasilla tai muulla sopivalla esineellä marsipaanista pyöreitä kappaleita ja laita muffinssien päälle. Halutessasi koristele koristelugeeleillä.

 

 Munaton Angry Birds-kakku

 
4dl sokeria
8dl vehnäjauhoja
4tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
4dl kauramaitoa
200g sulatettua voita
 
Sekoita kuivat aineet. Sekoita maito ja sulatettu voi. Yhdistä taikinaksi ja kaada jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 180 asteessa 50-60 minuuttia.
Kakun täytteessä Käytin pilttiä ja maustettu rahka-kermavaahtoseosta, kostutukseen vanilja-maitoa (2dl maitoa, 1tl vaniljasokeria). 
Päälle karamellivärillä värjättyä rahkakermavaahtoa ja valkoinen osa sekä silmät sokerimassasta. Muut koristeet marsipaania ja rajaukset lakritsikastiketta.